« terug naar vorige pagina

Corona screener

Het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) en de Huisartsenpost Midden-Holland (HAP) hebben samen met Philips de Corona Screener ontwikkeld. De Corona Screener is bedoeld voor inwoners van Midden-Holland met klachten die mogelijk door het coronavirus (COVID-19) worden veroorzaakt.

Op basis van de antwoorden wordt bepaald of iemand (1) geen, (2) milde of (3) ernstige klachten heeft die wijzen op besmetting met het coronavirus. Bij geen klachten hoeft u niet bang te zijn dat u besmet bent met het coronavirus. Bij milde klachten krijgt u het advies thuis te blijven. Na 48 uur ontvangt u nogmaals de vragenlijst, zodat duidelijk wordt of de klachten minder of erger worden. Zo nodig wordt dit na nog eens 48 uur herhaald. Bij ernstige klachten worden online aanvullende vragen gesteld en vindt er overleg plaats tussen met uw eigen huisarts of met de Nood HAP om vervolgens gepaste zorg te organiseren.

Hier vindt u de Corona Screener. Deze applicatie is 24 uur per dag beschikbaar.

Om de screener te starten dient u eerst twee keer op accepteren en daarna op bevestigen te klikken.

Voor vragen kunt u terecht bij de assistente tijdens onze openingstijden of bij de HAP Midden-Holland tijdens het weekend, avond en nacht.