« terug naar vorige pagina

Inschrijven

Sinds maart 2019 is onze nieuwe Huisartsenpraktijk De Triangel gevestigd in de wijk Park Triangel in Waddinxveen en hebben vele patiënten de weg naar onze praktijk gevonden. Wij hebben inmiddels onze maximale capaciteit bereikt en nemen hierdoor geen nieuwe patiënten meer aan. Ook hanteren wij geen wachtlijst doordat de plekken van verhuizende patiënten al worden opgevuld door pasgeboren baby’s.  

Ook zijn momenteel alle andere huisartsenpraktijken in Waddinxveen gesloten voor nieuwe patiënten. Wij begrijpen dat dit een groot probleem is voor nieuwe inwoners van Waddinxveen. Wij adviseren u om waar mogelijk bij uw oude huisarts te blijven, ook al moet u hiervoor een flink stuk rijden. Ook adviseren wij u om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van eventuele ontwikkelingen en mogelijkheden om in de toekomst bij een nieuwe huisarts in te schrijven, dan kunt u uw gegevens hier achter laten. Ook helpt dit om te laten zien hoe groot het probleem is en zo de urgentie aan te tonen. 

Indien uw gezinsleden al bij ons in de praktijk ingeschreven zijn, dan kunt u contact opnemen met de assistente, 0182-244455.