« terug naar vorige pagina

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

De huisarts houdt dagelijks spreekuur op afspraak. U kunt zelf online een afspraak inplannen door te klikken op de button op de hoofdpagina. Deze verwijst u door naar MijnGezondheid.net.  Ook kunt u op verschillende tijden de assistente bellen op telefoonnummer 0182-244455, toets 3, namelijk:

  • van 8:00 uur tot 10:00 uur
  • van 10:30 uur tot 12:00 uur 
  • van 14.30 uur tot 17:00 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om indien mogelijk tussen 8:00 uur en 10:00 uur te bellen voor een afspraak.

De assistente zal vragen naar de reden van uw contact. Ze doet dit om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en urgentie van uw klachten, ze is daarvoor opgeleid. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Indien u meerdere vragen heeft, psychologische klachten, een uitgebreid gesprek wilt of als u een afspraak wilt maken voor een klein chirurgische ingreep, dient u dit bij de assistente aan te geven. Dit betekent vaak dat er meer tijd ingepland dient te worden voor u. Indien u dit niet aangeeft is de kans groot dat u nog een keer terug moet komen.

Huisbezoek

Op de praktijk hebben wij de beste faciliteiten voor lichamelijk onderzoek. Mocht u echter door de ernst van uw ziekte of hoge leeftijd niet naar de praktijk kunnen komen, dan komen wij naar u toe. Belt u indien mogelijk in de ochtend voor het aanvragen van een visite voor dezelfde dag.

Afspraak afzeggen

Bel tevens de assistente tijdig, uiterlijk 24 uur van tevoren, wanneer een eerder gemaakte afspraak niet door kan gaan, zie ook hiervoor onze huisregels. Indien u een afspraak heeft op maandag, dan kunt u een mail sturen. Indien u niet tijdig afmeldt en/ of niet verschijnt, dan worden de kosten voor het consult bij u in rekening gebracht.