« terug naar vorige pagina

Medisch Paviljoen

Samenwerking

In ons Medisch Paviljoen zullen ook andere eerstelijns zorgverleners werkzaam zijn.
Hieronder ziet u bij wie u in ons Medisch Paviljoen ook terecht kunt voor uw zorgbehoefte.

Alphega Apotheek Van den Dries

Joep van den Dries apotheek waddinxveen triangelApotheek Van den Dries is al jaren actief in de naastgelegen wijk Zuidplas. De apotheek zal een uitgiftepunt realiseren waarbij u aan de buitenzijde van het Medisch Paviljoen 24/7 medicijnen op basis van herhaalrecepten op kunt halen. Tevens houdt Apotheek Van den Dries spreekuur in het Medisch Paviljoen op dinsdagochtend en woensdagochtend.  

Klik hier voor meer informatie over Apotheek Van den Dries

 

 

Diëtiste Gabriëlle Frijns

Diëtiste Gabriëlle Frijns is al sinds 2005 actief in Waddinxveen en vindt het werken als diëtiste zo leuk en uitdagend omdat elk mens bijzonder is en voeding en gezondheid haar passie zijn. Op maandagmiddag houdt Gabriëlle spreekuur in het Medisch Paviljoen.  

Klik hier voor meer informatie over Diëtiste Gabrielle Frijns

 

Fysiotherapie Groene Hart

Heeft u klachten bij het bewegen? Fysiotherapie Groene Hart biedt de oplossing! Op donderdagochtend is Jeroen Jaakke van Fysiotherapie Groene Hart in het Medisch Paviljoen aanwezig om u te helpen bij allerlei bewegingsklachten. 

Klik hier voor meer informatie over Fysiotherapie Groene Hart 

 

Logopediepraktijk Kapaan

Wij, Jorrien Kapaan en Clariet Goedhart, zijn bevlogen en ervaren logopedisten met veel liefde voor ons vakgebied. Samen hebben wij meer dan 50 jaar ervaring. Wij volgen voortdurend bijscholingen om steeds de beste logopedische zorg te kunnen blijven garanderen. Wij zijn lid van de NVLF, onze beroepsvereniging, staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici en Jorrien Kapaan is geregistreerd preverbaal logopedist. Logopediepraktijk Kapaan houdt op woensdagmiddag spreekuur in het Medisch Paviljoen.

Klik hier voor meer informatie over Logopediepraktijk Kapaan

 

Praktijk Oefentherapie Mensendieck – Waddinxveen

mensendieck oefentherapie waddinxveen triangelWij zijn Marijke Esseboom, Rocco Ricevuto en Malou Melsen, wij vormen de praktijk voor oefentherapie Waddinxveen. Al 30 jaar hebben wij passie voor goede zorg bij de behandeling van verschillende lichamelijke klachten.

Door ons ook te vestigen in de wijk Triangel kunnen wij nu deze zorg leveren in uw eigen buurt. Welke klachten wij behandelen en welke specialisaties wij in huis hebben kunt u allemaal lezen op onze website. Wij zijn aanwezig in het Medisch Paviljoen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag.

Ons motto is: Beweeg gerust meer bewust!

Klik hier voor meer informatie over Praktijk Oefentherapie Mensendieck – Waddinxveen

 

 

Psychologenpraktijk De Kruijf

Persoonlijke en praktische hulp bij depressie, angst, burn-out, PTSS, paniekstoornis en rouw- en verliesverwerking. 

Misschien bent u al lang aan het twijfelen. Het gaat niet lekker op uw werk, met uzelf, in contact met anderen, u ziet het niet meer zitten, u hebt last van angst(en), uw relatie loopt niet fijn, of anderszins. Als psycholoog ga ik uit van een persoonlijke en praktische benadering van uw klachten en problemen. We richten ons met name op uw klachten in het hier en nu.

Psychologenpraktijk De Kruijf is op dinsdagmiddag aanwezig in het Medisch Paviljoen. 

Klik hier voor meer informatie over Psychologenpraktijk De Kruijf  

 

Promessa Verloskundigen

Promessa verloskundigen waddinxveen triangelJe wilt heel graag moeder worden. Of juist (nog even) niet. Als je vragen hebt over anticonceptie of als je zwanger bent en je vol bent van die belofte van nieuw leven, zijn wij er om naar je te luisteren en raad te geven. In negen maanden leef je er naar toe.

In ons vrouwencentrum bieden we:

  • verloskundige zorg: individueel of als Centering groep
  • echo op locatie
  • bevallen op de manier die jij wilt
  • voorlichtingsavonden over de bevalling
  • individuele zorg voor borstvoeding
  • anticonceptiespreekuur o.a. Sensiplan en plaatsen van spiralen

 

Promessa verloskundigen houden op vrijdagochtend spreekuur in het Medisch Paviljoen.

Klik hier voor meer informatie over Promessa Verloskundigen